fredag 31 augusti 2012

Sen sist

Spanien bjöd på värme. Mycket och hög värme varje dag. Men även intressanta föreläsningar, låtsasdemostrationer, extremt politiskt okorrekta skämt, dans och trevliga människor. Jag har några bilder på telefonen, men möjligheten att flytta över dem till datorn har försvunnit någonstans i flytten. Forsättning följer när jag har hittat den.

Flyttrumban gick också mycket bra. Så nu bor jag och sambon tillsammans med en Morten och en Signe. Vi håller inflyttningsfest ikväll. Fyra personer som alla ville bjuda in lite olika människor gav till sist en gästlista på ca 60 personer. Vi ser både framemot samtidigt som vi bävar inför kvällen. (hur ska vi rymmas? Stämmer ordspråket "finns det hjärterum, så finns det stjärterum"? Ska vi kanske bara hoppas på att ingen kommer, kanske är det bäst så?) Forsättning följer.

Annars väntar en kräftskiva innan sommarlovet officellt tar slut för min del. Sommaren har varit fin, med både Finlandsbesök där finaste systersonen blev döpt, Spanien, mycket simning, ännu mera jobb, och mycket regn.