måndag 28 juni 2010

”Sexuella revolutionen” har dödat kvinnors lust att ligga

ALLA ska læsa detta!

http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/lisamagnusson/article7365534.ab

"Men, på riktigt: Det är inte någon riktig sexuell revolution så länge kvinnor försakar sig själva, sina kroppar och sin lust till både liv och ligg bara för att män skall kunna få utlösning inuti dem."


"Bland de negativa biverkningarna är illamående, svullnad, pigmentering, flytningar, ökad aptit, trötthet, nedstämdhet, minskad sexlust, fett hår, finnar och vadkramper inte bara förekommande utan vanligt. Den nya generationens p-piller medför dessutom ökad risk för blodpropp.

FASS understryker vidare att man inte skall ta p-piller om man själv eller någon nära släkting tidigare har haft en propp i benet eller någon defekt som påverkar blodets levringsförmåga. Man skall heller inte ta p-piller om man har fel på hjärtklaffarna, hjärtmuskelsjukdom, åderbråck, råkat ut för en hjärnblödning eller om man har haft bröstcancer.

P-piller skall även undvikas av dem som genomgått omfattande kirurgi eller som i övrigt är inaktiva och sitter stilla mycket. Man skall också vara försiktig med p-piller om man lider av förhöjda blodfetter, högt blodtryck, fetma, diabetes, epilepsi, kronisk leversjukdom, migrän och mensstörningar, eller om man är rökare.
Leversjukdomar, bröstcancer, migrän och vissa andra sjukdomar kan påverkas negativt av p-piller.

Så ser det ut."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar