onsdag 6 april 2011

Nu börjar det!

Idag börjar förhandsröstningen! Själv ska jag gå till den finska ambassaden här i Köpenhamn på torsdag tillsammans med Maria.

Jag är lite stressad över att jag ännu inte funnit någon kandidat, men jag får väl hitta mig en idag då.

Annars, brukar ni hålla på valhemligheten eller berättar ni mer än gärna för alla som vill höra vem ni röstade på? Jag brukar faktiskt oftast hålla tyst.

2 kommentarer:

  1. Är riktigt "lejd" då vi är bortresta på valdagen. För jag tycker det är en kul och lite högtidlig dag. Förhandsröstar första gången i mitt liv på fredag.

    Brukar inte diskutera mitt val så mycket. Men någon hemlighet att jag troligtvis läger rösten på en "kollega" är det väl inte!

    I förra riksdagen satt endast 4 ledamöter som hade jobbat med jordbruk tidigare! Det är för lite, nån måste "vakta" våra intressen! Riktigt ärligt, så skiter jag i sjukvård, barndagvård, osv. de finns tillräkligt många som talar för de "svaga" ändå!

    M.M.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag också. Eller, det sku vara najs att rösta på sjölva "högtidsdagen" aka valdagen. Men jag försöker se på det som om att det är ju sjukt bra att vi har möjlighet att förhandsrösta iaf. Så, som kompensation klädde jag upp mig lite extra. ;)

    Nä, som sagt är jag också ganska tyst. :P Men förståeligt är det ju att du (och andra människor också) röstar på kandidater som står för ens egna intressen.

    Men tanke på det du skrev om fyra pers. som hade jordbrukserfarenget: om jag minns rätt så kom det vid förra valet in två (!) kandidater in som var under 30 år. Säger inte att en automatiskt är bra för att en är ung. Men samma gäller ju inte heller gamla människor.

    SvaraRadera