måndag 23 maj 2011

Träning och plastikoperationer

Jag har skrivit om Go´morgen Danmark tidigare, men jag tror dagens inslag tar priset. Först visar de denna bild, på Demi Moore, från filmen Charlie´s Angels.

Programledaren ställer frågan till en träningsexpert om det "är realistiskt att kunna se ut så här, för oss vaaanliga människor?" Träningsexperten nämner inte med ett enda ord att Demo Moore opererade sig för sjukt många pengar inför den här filmen. De kommer fram till att det inte är realistiskt att se ut så här, om en inte har det som jobb. För Demi Moore tränar så många timmar per dag, så många timmar har inte vaaanliga människor tid med eftersom de flesta vaaanliga människor har ett jobb att passa eller annat de ska göra på dagarna. Träningsexperten nämner inte med ett enda ord att Demi Morre också ser ut så här för att hon har opererat sig för många, många pengar.

Sen börjar de jämföra bilder och denna dyker upp.

Det här var, enligt träningsexperten, "manlig träning" och det var inte snyggt för Demi Moore. Träningsexperten gillade hennes kropp mycket mera nu, nu när hon sysslade med yoga. Experten verkade inte ha tänkt över att denna "manliga träning" tillhörde Demi Moores roll i G.I. Jane... eller över att olika människor gillar olika slags kroppar. Träningsexperten verkade så övertygad om att alla människor (speciellt kvinnor då) både gillar och vill ha samma slags kroppstyp.

Ett nytt bottenapp, Go´morgen Danmark.

2 kommentarer:

  1. fnys, ho var ju mycke bättre i g.i jane än charlies angels.!

    SvaraRadera
  2. Komber knappt ihåg G.I. Jane, bord kanski koll he på nytt... iaf, så gav ju Charlie´s Angels mig ingenting.

    SvaraRadera